2023. ápr 28.

Egyszerű stratégiák a chiptuning autó vásárláshoz stressz nélkül

írta: István alkatrészek
Egyszerű stratégiák a chiptuning autó vásárláshoz stressz nélkül

chiptuning_3.jpgEgyszerű stratégiák a chiptuning autó vásárláshoz stressz nélkül

 

Mindenki a legjobb üzletet akarja, amikor chiptuning autóvásárlásról van szó. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit kell tenniük, ha ezt a munkát el akarják végezni. Néhányan még azt is hiszik, hogy a legjobb üzletet kötötték, pedig valójában tévednek. Vegye figyelembe a következő hasznos tanácsokat, amikor többet tud meg a legjobb ajánlatok megtalálásáról.

Figyeljen a finanszírozási irodában lévő feláras ajánlatokra. Amikor eléri a finanszírozási irodát, mindig felajánlanak Önnek kiterjesztett garanciát, belső védelmet, résbiztosítást és más hasonló kiegészítőket. Győződjön meg róla, hogy ezeket jól érti, mielőtt döntést hozna a vásárlásról. A legtöbbjük nem éri meg azt a pénzt, amit költeni fog, és jobban jár, ha minden hónapban megtakarít, ha javításra van szüksége, vagy a belső tér szennyeződik.

Legyen világos elképzelése arról, hogy ezek a fejlesztések mennyibe fognak kerülni Önnek. A puccos hifi, a bőrülések és a DVD-lejátszó megvásárlása vonzó lehet, de ezek az opciók jelentős összeggel növelhetik az autó árát. Szánjon egy kis időt arra, hogy átgondolja, mennyire van valóban szüksége a fejlesztésekre, és csak azokat vegye meg, amelyeket a legtöbbet fog használni.

Hívjon be egy pártatlan szerelőt, mielőtt használtan vásárol. Ha egy kereskedő elutasítja, vásároljon máshol. Egy profi szerelő képes lesz objektív visszajelzést adni az autó állapotáról, beleértve a korábbi roncsok vagy árvíznek való kitettség jeleit is.

Ne fizessen sok extrára, amikor autót vásárol. Persze, jó lenne, ha az új autójában sok szórakoztató funkció lenne, de tényleg szüksége van rájuk? Minden egyes játék vagy kütyü, amit hozzáad, jelentősen megemeli az autó árát. Találja ki, hogy mire van igazán szüksége, és csak ehhez ragaszkodjon.

Ne kezdjen el tárgyalni a konkrétumokról, amíg nem állapította meg a kívánt jármű árát. Ezeknek a pénzcseréknek csökkenteniük kell a költségeket. Ez biztosítja, hogy valódi üzletet kössön.

Ügyeljen arra, hogy ne siesse el a dolgot. Még ha nagyon izgatott is az autóvásárlás miatt, ne rohanjon ki és ne vásárolja meg még aznap. Győződjön meg róla, hogy szakított időt a biztonsággal, a javításokkal és egyéb tényezőkkel kapcsolatos kutatásra, mielőtt olyasmit tesz, amit a végén még megbánhat.

Állítson fel egy költési limitet, mielőtt megvásárolja az új autóját. Könnyen el lehet ringatni magunkat a rámenős eladók vagy a szép bőrbelső miatt, de fontos, hogy a költségvetésünkön belül maradjunk. Lehet, hogy tetszik az extra kiadások oka, de nem fog tetszeni, amikor eljön a fizetés ideje.

Szánjon időt az új autó vásárlásakor, és végezze el a házi feladatát. Ne féljen felállni és elsétálni egy üzlet elől. Ne szeressen bele egy adott autóba. Ha a kereskedő által megadott számok nem olyanok, mint amilyeneket szeretne, akkor egyszerűen sétáljon el.

Számolja ki, hogy mennyit engedhet meg magának az autó törlesztőrészletére, mielőtt odaér. Ha vár, akkor nagy lesz a tekintete, és hajlandó lesz bármennyit fizetni azért, hogy megkapja, amit szeretne. Induljon ki egy határozott összeggel, és ne hagyja magát megingatni semmitől, amit az eladó mond.

Az autóipar minden haszonkulcson pénzt keres. Ha megtudja, hogy a kereskedő általában mennyiért vásárolja az autóit, sokkal könnyebb lesz megtalálni az alsó határukat. Ez azt jelenti, hogy némi kutatást kell végeznie a helyi autópiacon.

Lehet, hogy nem könnyű a legjobb üzletet biztosítani egy járműre, de nem is kell, hogy a legnehezebb helyzet legyen. Csak tudnia kell, mit kell tennie, hogy szembeszálljon az értékesítők taktikájával. Ha ezt egyszer elsajátította, a következő vásárlásnál biztosan jobban fog járni.

nissan terrano 2.7 tdi motor, suzuki swift 1.3 tuning, xsara picasso tuning, ford tuning, opel vivaro tuning, ford s max tuning

 

1. nissan terrano 2.7 tdi motor

2. suzuki swift 1.3 tuning

3. xsara picasso tuning

4. ford tuning

5. opel vivaro tuning

6. ford s max tuning

nissan terrano 2.7 tdi motor, suzuki swift 1.3 tuning, xsara picasso tuning, ford tuning, opel vivaro tuning, ford s max tuning 

Szólj hozzá

Egyszerű stratégiák a chiptuning autó vásárláshoz stressz nélkül nissan terrano 2.7 tdi motor suzuki swift 1.3 tuning xsara picasso tuning ford tuning opel vivaro tuning ford s max tuning