2023. már 28.

Az iPhone egyszerű használatra: iPhone: Amit tudni kell

írta: István alkatrészek
Az iPhone egyszerű használatra: iPhone: Amit tudni kell

Az iPhone egyszerű használatra: iPhone: Amit tudni kell

 

Ha egyszer néhány percig játszik egy iPhone-nal, biztos, hogy beleszeret. Ez azért van, mert az iPhone-ok lehetővé teszik, hogy bárki, aki használja őket, olyan funkciókat találjon, amelyek megfelelnek az igényeinek, és ez segít nekik olyan készüléket létrehozni, amely egész életükben a személyes segédeszközük lesz.

Ha a Safarit használja az iPhone-on történő internetböngészéshez, próbálja ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".HU" szót, nyomva tarthatja a ".HU" gombot. Amint lenyomva tartja a gombot, a program végigpörgeti a legnépszerűbb weboldalkiterjesztéseket.

Használja ki az iPhone telefonjának névjegyek szekcióját, hogy rendszerezze az összes barátját és családtagját. Ez nagyon fontos, mivel betűrendbe rendezheti az összes névjegyét, és sok, az egyes névjegyekre vonatkozó információt is tartalmazhat. Továbbá a névjegy képernyőjén képes vagy rákattintani egy névre, és azonnal felhívni vagy sms-t küldeni neki.

Ha iPhone készülékét kedvenc mp3-zenéi meghallgatására használja, használja ezt a trükköt. A véletlenszerű keveréshez egy másik dalra való átváltáshoz egyszerűen rázza meg finoman a telefont egy csuklómozdulattal. Ez tökéletes azok számára, akik szívesebben hallgatják, de nem akarnak megállni és időt szánni egy másik dal kiválasztására.

Szabaduljon meg egy extra kütyütől, ha használja az iPhone beépített tudományos számológépét. Ehhez indítsa el a telefon alapértelmezett számológép alkalmazását, és forgassa el a telefont oldalra, aminek hatására megjelenik a tudományos számológép. Az App Store-ban is elég sok alkalmazás érhető el, köztük grafikus számológépek is.

A számtalan egyéb csodálatos funkció mellett fontos megemlíteni az iPhone azon képességét, hogy hordozható e-olvasóként is használható. Mivel lehetőség van egyedi könyvek, valamint gyakorlatilag mindenféle irodalmi antológiát tartalmazó alkalmazások letöltésére is, kényelmesen magával viheti kedvenc klasszikusait vagy a legújabb bestsellert bárhová, ahová csak utazik.

Egy weboldal linkjét vagy egy képet szeretne elküldeni egy barátjának? Nyissa meg az oldalt, érintse meg a címsorát, és máris elküldheti ezt a linket e-mailben. Küldjön e-mailt magának, ha egy adott linket egy másik eszközön szeretne elérni.

Hangproblémák merültek fel iPhone készülékével? Amikor ez történik, a legtöbb egyén attól tart, hogy a probléma a készülék hangrendszerének belső sérülése miatt jelentkezik. A legtöbbször azonban nem ez a helyzet, és van egy egyszerű megoldás a probléma megoldására. Az iPhone bal alsó részén található a hangszóró, a mikrofon pedig a jobb alsó részén. Ha ezek a lyukak eltömődnek törmelékkel, az hangromlást okoz. Egy doboz sűrített levegővel általában ki lehet tisztítani a törmeléket ezekből a lyukakból, és megszűnnek a telefonon tapasztalt hangproblémák.

Ha iPhone készülékének eladását fontolgatja, a magánélet védelme érdekében előtte mindenképpen törölje az összes beállítását és tartalmát. Ennek egyszerű módja van. Kattintson az iPhone beállítások gombjára, és lépjen be az Általános részbe. Ennek a képernyőnek az alján található a Visszaállítás terület, ahol van egy gomb, amellyel mindent törölhet a telefonjáról, beleértve a beállításokat is.

Az iPhone-t azért lehet ennyire testreszabhatóvá tenni, mert így fejlesztették ki. A készülék nyitottsága, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy az iPhone-t saját igényeik szerint testre szabják, lehetővé teszi, hogy a telefon olyan népszerű legyen. Szóval mire vár még?

nice days kft vélemények, apple árak, airpods tisztítása, apple airpods 1 generáció, airpods részletre, macbook részletre, iphone javítás budapest, ice watch szervíz

 

1. nice days kft vélemények

2. apple árak

3. airpods tisztítása

4. apple airpods 1 generáció

5. airpods részletre

6. macbook részletre

7. iphone javítás budapest

8. ice watch szervíz

nice days kft vélemények, apple árak, airpods tisztítása, apple airpods 1 generáció, airpods részletre, macbook részletre, iphone javítás budapest, ice watch szervíz 

Szólj hozzá

iphone javítás budapest apple árak Az iPhone egyszerű használatra: iPhone: Amit tudni kell nice days kft vélemények airpods tisztítása apple airpods 1 generáció airpods részletre macbook részletre ice watch szervíz