2022. aug 25.

Tippek a sikeres alváshoz egy alvási apnoe diagnózisban szenvedőnek

írta: István alkatrészek
Tippek a sikeres alváshoz egy alvási apnoe diagnózisban szenvedőnek

Tippek a sikeres alváshoz egy alvási apnoe diagnózisban szenvedőnek

 

Az alvási apnoe lehet az oka az alvás közbeni nehézségeinek. Az alábbi cikk olyan tippeket oszt meg, amelyek segítenek megbirkózni ezzel a problémával.

Rendszeresen cigarettázik? Ezek az anyagok szűkítik a légutakat. Ha nem lehetséges, hogy hideg fejjel leszokjon, kerülje ezeket lefekvés előtt.

Ne fogyasszon gyakran annyi alkoholt. az alkoholnak nyugtató hatása van az egész testére, hogy elveszítse a feszültségét. Lehet, hogy szeretné magát pihentebbnek érezni, de ez hozzájárulhat az alvási apnoé kialakulásához vagy okozhat alvási apnoét. Az alkohol ellazítja a torokizmokat, és árthat a szervezetének. Ha alkoholt iszik, csökkentse az alkoholfogyasztást, és gondoskodjon róla, hogy ezt jóval lefekvés előtt tegye.

Próbáljon ki más lehetőségeket is a tablettákon kívül az alvás segítésére. Az altatók csak ellazítják a torokizmokat a torokban. Ezek is okozhatnak más káros problémákat, hogy az alvási apnoe rosszabbodjon. Forduljon orvosához, hogy olyan alvási módot találjon, amely nem veszélyezteti a légzési mintáit.

Sok alvási apnoéban szenvedő is a hátán alszik. A háton alvás a torok elzáródását okozhatja a légutakban. Az oldalt alvás jobb megoldás. ha úgy gondolja, hogy amúgy is megfordulhat, tegyen tudatos erőfeszítéseket a változtatás érdekében.

Az állapota már most is megzavarja a rendszeres éjszakai alvásciklusodat. Az első változtatás, amit megtehet, hogy minden nap ugyanabban az időpontban fekszik le és ébred fel.

Ha alvási apnoéban szenved, és utazik, ne felejtse el magával vinni a CPAP készülékét. Nem szabadna egyetlen éjszakát sem eltöltenie CPAP-je nélkül. A legtöbb CPAP-készülékhez tartozik egy erre a célra kialakított táska. Ez megkönnyíti a CPAP-készülék egyszerű szállítását, ha nem otthon van.

Az alvási apnoe tünetei súlyosbodhatnak, ha azonnal allergiája is van. a tünetei miatt már nehezen lélegzik éjszaka. Nincs szüksége semmi másra, ami csökkenti az alvását.

Amint látja, az alvási apnoe kezelésére különböző módszerek léteznek. Próbálja ki mindegyiket, és ragaszkodjon azokhoz a módszerekhez, amelyek működnek az Ön számára. Az imént tanult információk alkalmazásával a megfelelő pihenés felé vezető úton haladhat. Nem kell hagyni, hogy az alvási apnoe továbbra is irányítsa az életét.

romi, babybel, cheddar sajt ár, babybel sajt, tea márkák, tortalap ár, lidl mascarpone ár, ömlesztett sajt, tejipari márka

 

1. romi

2. babybel

3. cheddar sajt ár

4. babybel sajt

5. tea márkák

6. tortalap ár

7. lidl mascarpone ár

8. ömlesztett sajt

9. tejipari márka

 

romi, babybel, cheddar sajt ár, babybel sajt, tea márkák, tortalap ár, lidl mascarpone ár, ömlesztett sajt, tejipari márka

Szólj hozzá

romi babybel cheddar sajt ár babybel sajt tortalap ár lidl mascarpone ár ömlesztett sajt tejipari márka tea márkák Tippek a sikeres alváshoz egy alvási apnoe diagnózisban szenvedőnek