2021. okt 29.

Érje el fitneszcéljait ezekkel a tippekkel

írta: István alkatrészek
Érje el fitneszcéljait ezekkel a tippekkel

Érje el fitneszcéljait ezekkel a tippekkel

Ha remek ötleteket keres, hogyan javíthatja edzettségi szintjét, akkor ne keressen tovább. Ez a cikk tele van nagyszerű információkkal, tippekkel és javaslatokkal arról, hogyan építhet be több fitneszközpontú tevékenységet és rutint a napjába és az életébe.

Ha minden nap beszorul a számítógép mögé, minden órában legalább egyszer távolodjon el tőle. Végezzen egy kis nyújtást. Körbe sétálást. Csináljon néhány ugrást vagy néhány gyors fekvőtámaszt. Lehetőleg ne töltse a nap nagy részét egy helyben ülve.

Ha fittségre vágyik, készítsen egy ésszerű és eredményes ezredet. Például várja el magától, hogy heti négy nap edzőterembe jár, és minden alkalommal 500 kalóriát éget el. Így nem terheli túl magát, és egyúttal halad a hosszú távú cél felé.

Egy nagyszerű módja annak, hogy segítsen fittebbé válni, ha aktív csoportokat keres a Craigslisten. Sokan posztolnak a Craigslisten, és keresnek olyan embereket, akik kirándulni vagy sportolni szeretnének. Remek módja lehet emberekkel találkozni és fittebbé válni.

Egy nagyszerű módja annak, hogy fittebbé váljon, ha elkezdi az összetett emelést. Az összetett emelők olyan emelők, mint a fekvenyomás, a guggolás és a felhúzás. Ezek az emelések jobbak, mint az izolációs emelések, mert egynél több izomcsoportot használnak. Az izolációs emelések általában csak egy izomcsoportot használnak.

Annak érdekében, hogy a testmozgást szokássá tegyék, sokan időbeosztást alkalmaznak, és konkrét célokat tűznek ki, amelyeket dokumentálni lehet. Az edzéseket el kell osztania a hét folyamán, rögzítve azokat meghatározott napokon, és el kell köteleznie magát azok elvégzése mellett. Ha egy edzésnapot ki kell hagynia, győződjön meg róla, hogy a naptárába írt egy dátumot, és valóban tegye meg.

Edzés közben mindig viseljen kényelmes ruhát. Ha nyilvánosan edz, kísértést érezhet, hogy mások javára öltözködjön. Álljon ellen ennek a kísértésnek. Válasszon olyan ruhadarabokat, amelyekben szabadon és kényelmesen mozoghat. Az edzésekre kell összpontosítania, nem pedig arra, hogy az edzőteremben mi a legújabb divatstílus.

Tévhit, hogy minden nap edzeni kell a hasizmokat. Ez az adott izomcsoport esetében nem ajánlott. A hasizmoknak időnként szünetre van szükségük. Körülbelül 2-3 nap elegendő várakozási idő az edzések között.

Egy igazán jó fitnesztipp, ha elkezd gyakorlatokat végezni a nyakizmok felépítésére. Ha látott már futballistát vagy birkózót, valószínűleg észrevette, hogy a nyaki izmaik hatalmasak. A nyakhidak nagyszerű gyakorlatok, amelyek segíthetnek a nyakizmok felépítésében.

Egy ellentétes, intuitív tipp, ha fitneszről van szó, hogy ne vigyük túlzásba. Talán nem ugyanaz a probléma, mint a legtöbb embernek, és rendkívül motivált és szinte minden nap jár az edzőterembe. Ez nagyszerű, kivéve, ha néha keményen nyomja, megsérül, és nem vesz részt semmiféle fitneszhez kapcsolódó tevékenységben.

Győződjön meg arról, hogy az edzéshez viselt cipő valóban jól illeszkedik. A megfelelő szabású cipők segítenek megelőzni a sérüléseket és a fáradtságot, valamint megelőzik a kellemetlen hólyagokat. Képesnek kell lennie kényelmesen mozgatni a lábujjait, de nem mozgatni a lábát oda-vissza a cipőben.

Sokan szeretnénk formában lenni, csak nem akarjuk megtenni azt, ami ahhoz kell, hogy formába lendüljünk. Az ebben a cikkben elolvasott ötletek és javaslatok nagyszerű kiindulópontot jelenthetnek a helyzet megváltoztatásához, de késznek kell lennie arra, hogy ragaszkodjon hozzá, és végignézze.

Szólj hozzá

Érje el fitneszcéljait ezekkel a tippekkel