2021. okt 28.

Olvassa el ezeket a tippeket, hogy megtudja, hogyan alakíthatja át otthonát.

írta: István alkatrészek
Olvassa el ezeket a tippeket, hogy megtudja, hogyan alakíthatja át otthonát.

Olvassa el ezeket a tippeket, hogy megtudja, hogyan alakíthatja át otthonát.

A hanyatló gazdaság miatt sokan saját maguk vállalnak lakásfelújítási projekteket ahelyett, hogy felvesznek valakit, aki megcsinálja helyettük. Ezzel sok pénzt takaríthat meg, ha tudja, mit csinál. Ez azonban némi felkészültséget és know-how-t igényel. Ebben a cikkben sok hasznos tippet talál otthonfejlesztési projektjeihez.

Ha Ön eladó, aki azt szeretné, hogy otthona a lehető legjobban nézzen ki a vásárlók számára, az egyik legáltalánosabb dolog, amit tehet, az az, hogy az udvarán és a külső megjelenésén dolgozik. Ellenőrizze a világítótesteket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tiszták és működnek, és szükség esetén cserélje ki őket. Esetleg készítsen egy kis veteményeskertet a hátsó kertjében, mivel a legtöbb ember szeret valamilyen kertészkedést.

Ügyeljen arra, hogy milyen mértékben szabja személyre lakásfelújítási projektjeit. Ami most tetszik Önnek, az nem biztos, hogy a potenciális vásárlók számára vonzó. Minél speciálisabb és alaposabb a projektje, annál kisebb megtérülésre számíthat, ha a jövőben eladja otthonát.

Mindig ragaszkodjon a referenciákhoz, mielőtt vállalkozót bérelne lakásfelújítási projektjére. Győződjön meg arról, hogy potenciális vállalkozója megfelelő engedéllyel rendelkezik a kérdéses munka elvégzésére. Szakember alkalmazása megéri a pénzt, hogy nyugalmat biztosítson Önnek, hogy a munkát az első alkalommal megfelelően végzi el.

Háza elegánsabbnak tűnhet, ha elöl egy kis kertet helyez el. Először döntse el, milyen növények nőhetnek az Ön éghajlatán, és vásárolja meg őket egy boltban. Ültesse el őket szép kivitelben a veranda vagy a küszöb közelében. A szebb és tisztább felület érdekében helyezzen el néhány kis kerítést a kert körül, hogy teljes mértékben meghatározza a teret.

Csukja le a WC fedelét! Nem, ez nem egy lány fiú dolog! A kisgyermekek bedőlhetnek egy nyitott WC-be és megfulladhatnak! Miért kockáztatja meg, hogy ilyen szörnyű dolog történjen, amikor csak le kell zárnia a fedelet. A fürdőszobaajtó zárva tartása egy másik jó gyakorlat, amikor kisgyermekek tartózkodnak a házban.

Ha szereti az otthoni irodát, de nem tud megkímélni egy egész szobát, legyen kreatív! Egy nagy gardrób vagy kamra tökéletes jelölt miniirodának. A legtöbb kamrában beépített polcok találhatók, amelyek tökéletesek laptop számítógép, könyvek, nyomtató és irodai kellékek tárolására.

Ha van fa vagy műfa burkolat az otthonában, fontolja meg annak felújítását, ahelyett, hogy egy felújítás során megszabadulna tőlük. A régi burkolat eltávolításához el kell húzni, új falburkolatot kell bevinni. A faburkolat könnyen lecsiszolható és az üregek gipszkarton keverékkel kitölthetők.

Ha a belső falakat, a mennyezetet vagy az ajtót sötét színűre szeretné festeni, ónozza be a fehér alapozót a használni kívánt színhez közel. A legtöbb festékboltban a legtöbb festéktípushoz találhat színárnyalatokat. Az alapozó színezése megspórol egy-két réteget a festéstől.

Az állandóan zárt ajtók miatt a folyosó nem hívogatónak és kényelmetlenül szűknek tűnhet. Cserélje le tömör ajtóját egy francia ajtóra, amely egy sor átlátszó üveglappal rendelkezik, amelyet fa keretez. Ha aggódik a magánélet védelmében, válasszon áttetsző üveget vagy ragasztót, hogy az üvegnek "fagyos" megjelenést adjon. A Home Depot és a Lowe's öntapadó ablakfóliákat szállít húsz dollár alatt.

Az ebben a cikkben ismertetett lakásfelújítási tippek segítségével költséghatékonyan és időben végrehajthatja lakásfelújítási projektjeit. Tartsa szem előtt ezeket a hasznos tippeket, és már úton lesz a mindig is vágyott élettér és otthon megteremtése felé.

Szólj hozzá

Olvassa el ezeket a tippeket hogy megtudja hogyan alakíthatja át otthonát.