2021. aug 19.

Vegye át a folyamat irányítását - működő otthoni értékesítési tippek

írta: István alkatrészek
Vegye át a folyamat irányítását - működő otthoni értékesítési tippek

Vegye át a folyamat irányítását - működő otthoni értékesítési tippek

Nem mindenki áll készen arra, hogy lakástulajdonos legyen ebben a világban, és ezért egyre nehezebb ingatlanokat eladni a piacon. Annak érdekében, hogy az ingatlant ahelyett, hogy nulla ajánlattal ültetné át, meg kell értenie, hogyan kell csomagolni és bemutatni az ingatlant. Olvassa el ezt a cikket, ahol néhány jó tanácsot talál az ingatlanok értékesítésével kapcsolatban.

A mai ingatlanpiacon az otthona frissítése mindent megváltoztathat. A frissítések olyan egyszerűek lehetnek, mint a falak újrafestése vagy a szerelvények cseréje. Frissítse konyhai szekrényeit kabáttal vagy festékkel, vagy cserélje ki a szőnyeget csak egy szobában. Ez segít a gyorsabb értékesítés felé.

A kis konyhai frissítések nagy hasznot hozhatnak otthonának vonzerejével és értékével. Például egy régi csúnya készüléket lecserélhet egy új, modern gyújtódarabra. Ha van hely, adjon hozzá egy népszerű hentesblokk -szigetet és fejtárolót. Ne feledje, hogy a szekrények cseréje nagyon drága lehet, ezért fontolja meg a meglévő szekrények festését, hogy olcsó új megjelenést hozzon létre.

Ha felügyelőt vesz fel, mielőtt elkezdi bemutatni otthonát, megkíméli a jövőbeni fejfájástól, és megerősíti az eladási árat. Kérjen szakembert az otthonában, a padlástól az alagsorig, és fedezze fel előre az esetleges javításokat vagy problémákat. Ezeket a problémákat meg kell oldania, hogy optimalizálja otthonának értékét, és szilárd alapot tudjon biztosítani az ár tárgyalások során.

Az ablakok és ajtók néhány módosításával gyorsabban eladhatja otthonát. Ezek a funkciók az első dolgok egyike, amit a vevő lát, amikor felkeresi a lakóhelyét. Ha megtisztítja őket és friss megjelenést kölcsönöz nekik, az egész otthon újszerűnek tűnik. Fontolja meg a festést, a függönyök cseréjét vagy hozzáadását az ablakokhoz.

Ha eladja otthonát, távolítsa el azokat a dolgokat, amelyeket nem szeretne a házban hagyni. A potenciális vevő úgy látja a lakást, ahogy van, és úgy gondolja, hogy bizonyos dolgok a háznál maradnak. Távolítsa el tehát a függönykészlethez vagy a vadonatúj rozsdamentes acél hűtőszekrényhez illő függönyöket, ha ezek nem maradnak a házban.

Ha a szezonon kívül próbálja eladni otthonát, fontos, hogy egyeztessen ügynöke jutalékáról. Különösen akkor, ha lakása már jó áron van, szükség lehet a költségek csökkentésére más területeken. Beszéljen előre az ügynökkel, és fogadja el a feltételeket, mielőtt felsorolja az otthont.

Győződjön meg arról, hogy fürdőszobája csúcsformában van, amikor házának bemutatására készül. A vásárlók szeretik a tiszta, makulátlan fürdőszobákat. Szeretik be- és kikapcsolni a vizet, és még a WC -t is le kell öblíteni. Tehát meg kell győződnie arról, hogy a szerelvények csillognak és megfelelően működnek.

Tegye magát elérhetővé a bemutatókhoz. Az ingatlant elég nehéz lehet eladni, anélkül, hogy a vásárlóknak a saját ütemtervükkel, valamint az önével kellene zsonglőrködniük, ha látni akarják a helyet. Legyen rugalmas a napszakhoz és a hét napjaihoz is, amikor beengedi az embereket. Minél gyakrabban mutatja be a házat, annál hamarabb elköltözhet végleg  a következő helyre.

Házának eladásakor nagyon óvatosnak kell lennie azokkal a vevőkkel szemben, akik a finanszírozás visszavételét kérik. Annyi bank és jelzálog társaság segíthet nekik, hogy semmi köze a finanszírozási aspektushoz. Ön nem bankár, és nem kell vállalnia ezt a felelősséget.

Ha eladja a házát, és egy vevő azt kéri, hogy mutassa meg, amikor kényelmetlen az Ön számára, mindenképpen tegye meg. Rugalmasnak kell lenni, és eleget kell tennie annak, amit kérnek. Ha ezt nem tudja megtenni, elfordulhat attól, aki megvásárolja a házát.

Gondolkodni kell azon, hogy pókerarca van, amikor házat akar eladni vagy vásárolni. Ne mutassa ki nyíltan izgatottságát vagy lelkesedését. Ez csak megkönnyíti az emberek kihasználását. Tartsa a póker arcát, és valószínűleg a lehető legjobb árat fogja kapni.

Ha eladni próbálja otthonát, bölcs dolog a kád cseréje. Kezdetnek a potenciális vásárló kényelmesebben fogja érezni magát olyan kád használatával, amelyet még soha senki nem használt. Ezenkívül vonzóbbá teszi a fürdőszobát. A pezsgőfürdő behelyezése is plusz.

Amikor valaki megnézi az eladó lakását, távolítsa el a bútorokat a falaktól. Ez azért fontos, mert a bútorokat a szoba közepe felé mozgatva a szoba nagyobbnak és otthonosabbnak tűnik. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy ne legyen túl sok tárgy a falán, mert a szoba túl zsúfoltnak tűnik.

Ne menjen vak ingatlanértékesítésbe. Nem számít, hogy családi házát vagy kereskedelmi telkét adja el. Ingatlan szakember segítségét kell kérnie, mert ők tudják a legjobban segíteni a profit maximalizálásában. A piac ismerete nélkül, vagy a bezárás tapasztalata nélkül eladni ostobaság.

Ha potenciális vevője van az ingatlanának, akkor bizonyos bizonyossággal kell rendelkeznie arról, hogy a vevő valóban meg tudja vásárolni az ingatlanát. Sok vásárló nem tudja, mit kell tennie.

Szólj hozzá

Vegye át a folyamat irányítását - működő otthoni értékesítési tippek