2021. júl 13.

Tippek a cikk hatékonyabb marketingterveihez

írta: István alkatrészek
Tippek a cikk hatékonyabb marketingterveihez

Tippek a cikk hatékonyabb marketingterveihez

Ha az internet használatát kívánja biztos bevétel létrehozása érdekében, érdemes megfontolni néhány cikkmarketing technikát, amelyek elősegítik az Ön forgalmát. A cikkmarketing, ha helyesen végezzük, előnyt adhat Önnek ahhoz, hogy bármely piacon versenyezhessen. Olvassa el ezt a cikket, és megtudja, hogyan.

Tájékoztassa hallgatóságát termékeiről egy EBook vagy egy online kiáltványban. Informatív és hasznos módon foglalkozzon egy bizonyos kérdéssel. A cél az, hogy a közönség elolvassa a könyvet, és élvezze. Említse meg termékeit, mint olyan dolgokat, amelyek segíthetnek azoknak az embereknek, akik érdeklődnek a könyv iránt.

Mindenféle írásmódot kell használni az írásban. Például, ha nagyon technikai terméket próbál forgalmazni, akkor győződjön meg róla, hogy ezt a tényt tartalmazza. Tartalmaznia kell azonban részletes magyarázatot is azok számára, akiknek nincs tapasztalata a bonyolult szakkifejezések megértéséhez. Ügyeljen arra, hogy a teljes ügyfélkörre koncentráljon, és ne csak egy kiválasztott csoportra. Azzal, hogy minden ember fontosnak érzi magát, tiszteletet szerez, és weboldala hitelességet fog szerezni.

Hozzon létre egy fiókot egy cikkcímtár webhelyen. A cikk könyvtáraknak soha nem kell díjat fizetniük a regisztrációért. Ha mégis, akkor nem egy neves cég, és nem szabad használni. Kizárólag az ingyenes webhelyek használata intelligens és hatékony módon lehet észrevenni. A töltő oldalak általában nem kapnak annyi figyelmet.

Érdemes a közösségi médiát használni. Minden olyan Twitter- vagy Facebook-fiók, amelyhez hozzáfér, nagyszerű lehetőség az új olvasók vonzására. Csak tegyen közzé frissítéseket, amikor új cikkeket tesz fel webhelyére. Ösztönözze előfizetőit, hogy osszák meg frissítéseiket barátaikkal.

A cikkek fonása nagyon ellentmondásos téma, és a legismertebb cikkmarketingesek tudják, hogy ezt el kell kerülni. Az erre a célra tervezett szoftver segítségével fonott cikkek gyakran nem grammatikusak vagy nehezen érthetőek. Ezenkívül nem mond újdonságot egy fonott cikkel, amely sokkal többet ér, mint egyszerűen átformázott, ismétlődő tartalommal csalogatni a webhelyére a forgalmat. A cikkek fonása bíróság elé állíthatja azt is, ha véletlenül megsért bármely szerzői jogi törvényt. Sokkal jobb, ha kreatív cikkek írására fordítja az idejét, mintsem azt, hogy haszontalanul forog.

Az internetes cikkek többsége nem lehet hosszabb 400-600 szónál. Az online olvasóknak nem valószínű, hogy van türelmük átgázolni a szó ezreit egy témában. Legyen rövid és frappáns. Vezessen le a fő szempontjával, hogy az olvasók legalább megkapják az alapokat.

Írja át az eredeti cikkét, vagy vegyen fel valakit, aki megteszi helyette. Ennek a cikknek teljesen egyedinek, kiváló minőségűnek és az Ön kulcsszavához optimalizáltnak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy írjon egy vonzó szerzői erőforrás mezőt, amely két visszahivatkozást tartalmaz a webhelyére, egyet a fő domainjére és egyet az eredeti cikkre mutatva. Küldje el az átírást az EzineArticles.com webhelyre. Miután a cikke ott megjelent, meglesz a saját szerző RSS-hírcsatornája. Minden Ezine által jóváhagyott cikk pingelni fogja a szerző hírcsatornáját.

Semmilyen körülmények között ne plagizáljon. Cikkét nem csak elutasítják, hanem valójában bajba kerülhet a törvénnyel szemben. Teljesen rendben van más források (például az internet) felhasználása cikk írásakor. Csak ne vegye át az információt, és másolja szóról szóra.

Most, hogy tud néhány hatékony cikkmarketing technikáról, elkezdheti kitalálni, hogyan szeretné megközelíteni a választott piacot. Meg kell állapítania pozícióját a piacon, és minél hamarabb ezt teszi, annál jobb. Kövesse itt a tanácsokat, és hagyja, hogy végigvezesse Önt az utazás során.

Szólj hozzá

Tippek a cikk hatékonyabb marketingterveihez