2021. máj 06.

Fűszerezze vállalkozását video marketinggel

írta: István alkatrészek
Fűszerezze vállalkozását video marketinggel

Fűszerezze vállalkozását video marketinggel

A videomarketing manapság sok ember számára idegen. Hogyan kezdheti el? Hogyan működik? Ez a cikk azért készült, hogy tippeket, trükköket és ötleteket adjon a terület szakértőitől. Ez segít abban, hogy pillanatok alatt elinduljon a kampány.

A videók segítségével egyszerűen meg lehet magyarázni termékeit vagy szolgáltatásait a potenciális ügyfeleknek. A termék működésének megismerése segít az ügyfeleknek megérteni, hogyan kell használni a terméket, és miért érdemes jobban vásárolni öntől, mint más eladóktól. Tehát, ha megtanul videókat készíteni, hogy megmagyarázhassa, mit árul, akkor könnyen elősegítheti ügyfélkörének építését.

Erős kulcsszavak segítségével segítse a potenciális ügyfeleknek megtalálni a videóit. Ha van YouTube-csatornája, akkor szánjon időt arra, hogy leírást írjon az összes videóról, és megossza a fő webhelyre mutató linkeket. Válasszon erős kulcsszót, és azok a potenciális ügyfelek valószínűleg használják, amikor videókat keresnek az Ön termékeivel kapcsolatos témákról.

Bár a videóknak önállónak kell lenniük tartalmuk alapján, mégis népszerűsíteni kell őket. Miután feltöltötte a videóit, próbálja népszerűsíteni őket közösségi hálózatokon, hírleveleken, blogokon és hasonlókon keresztül. Időbe telik, amíg a videók szervesen rangsorolódnak a keresőkben, ezért erőfeszítésre van szükségük ahhoz, hogy az emberek tudják, léteznek.

Ami a videomarketinget illeti, maga a videó elkészítése csak fél siker. A promóció is a folyamat hatalmas része. Ha megfelelő módon forgalmazza a videóit, akkor tízszeres figyelmet és kattintásokat kap. Kiváló tartalmat készíthet, de meg kell győződnie arról is, hogy a célzott ügyfelek látják-e a tartalmát.

Ha még mindig kísérletezik a videomarketinggel, akkor válasszon ki egy kis közönséget az ügyfelekből, és kérje meg őket, hogy nézzék meg a videóit, és adjanak visszajelzést. Ez jó módszer arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a videomarketing megközelítése releváns-e a megcélzott közönség számára.

Az emberek mindig oktató videók után kutatnak. A "hogyan kell" videó létrehozása növeli az üzleti expozíciót azáltal, hogy új forgalmat irányít Ön felé. Amint az emberek szakértőként azonosítják Önt, továbbra is megvizsgálják, mit kínálhat Önnek.

Fedezze fel a Google keresési történeteket. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a közönségének különböző dolgokat mutasson meg a Google-on, például egy bizonyos keresési lekérdezés eredményeit, képeket és térképeket. Ez jó módszer lehet az online jelenlét dokumentálására, a közönség számára a kiemelt blogbejegyzések bemutatására, vagy útmutató készítéséhez, amely segíti az ügyfeleket a termékek megrendelésében.

A videóknak személyeseknek kell lenniük, hogy felkeltsék a néző figyelmét. Legyen vidám, barátságos, nyugodt és magabiztos, és a nézői nem váltanak úgymond csatornát. Minél nyitottabb és őszintébb, annál jobban elfogadott lesz. Ragaszkodjon azokhoz a témákhoz, amelyek igazán szenvedélyesek, mivel ez kiderül a viselkedéséből.

Hozzon létre egy szkriptet a videóhoz a "hello" és a "goodbye" szakaszokhoz. Mondja el nézőinek a nevét, mit képvisel, majd ossza meg a videó tartalmát. Zárásként ismételje meg cége nevét, és ösztönözze hallgatóságát, hogy látogassa meg az Ön webhelyét vagy vásárolja meg a termékét.

A megjegyzések engedélyezésével lépjen kapcsolatba nézőivel a YouTube-on. Rendszeresen át kell néznie észrevételeit, válaszolnia kell a kérdésekre, vagy egyszerűen meg kell köszönnie a felhasználók visszajelzését. Ne habozzon törölni a negatív megjegyzéseket, hogy a felhasználók jól érezzék magukat. Figyelnie kell minden olyan videóra, amelyet válaszként tett közzé, és esetleg fel kell tüntetnie, ha releváns a témája szempontjából.

Látja? Ezek az egyszerűen követhető tippek biztosítják, hogy ne küzdjön a következő videokampány létrehozásával. Csak találjon egy remek témát, és ezeket az ötleteket szem előtt tartva készítse el a videót, és biztosan jól elkészíti azt. Dolgozzon tovább, és ismételten elérheti a csillagászati ​​célokat!

bambi,új zéland,nat,rebarbara,gin,bor,toscana,nero    

1. bambi    

2. új zéland    

3. nat    

4. rebarbara    

5. gin    

6. bor    

7. toscana    

8. nero    

bambi,új zéland,nat,rebarbara,gin,bor,toscana,nero    

Szólj hozzá

bor nero új zéland nat gin bambi toscana rebarbara Fűszerezze vállalkozását video marketinggel