2021. ápr 26.

A személyes fejlődés megkönnyíti ezeket a tippeket

írta: István alkatrészek
A személyes fejlődés megkönnyíti ezeket a tippeket

A személyes fejlődés megkönnyíti ezeket a tippeket

Sok ember kezd bele a személyes fejlődésbe, és azon gondolkodik, hogyan nőhet egyénként. A személyes növekedésről azonban sokan azt gondolják, hogy túl nehéz ezt ténylegesen megtenni. Ez csak akkor igaz, ha nem megfelelően képzett, a cikkhez hasonló tippek segíthetnek megtalálni a személyes növekedés felé vezető utakat. Nem feltétlenül kell házimunkának lennie.

Egy új készség elsajátítása nagyszerű módja annak, hogy megfeszítse magát és javítsa karakterének minőségét. Ráadásul a hobbi, a technikai készség vagy a művészi forma tökéletesítése eleinte kihívást jelenthet, de ha elsajátítja, megszerzi a teljesítmény, a cél és az élvezet érzését. Sőt, hozzáad a szabadidős tevékenységek listájához, és kerekebb emberré teszi.

Rajta van? Nézzen körül. Előfordulhat, hogy ugyanazokat az útlezárásokat találja el, mert továbbra is ugyanazt csinálja. A „kényelmi zónán belüli” tartózkodás biztonságosnak és otthonosnak tűnhet, de az elágazás elkerülése sok lehetőség elvesztését is jelenti. Próbálja ki ezt az egyszerű tippet a biztonságos tér bővítéséhez: próbáljon kapcsolatba lépni olyan emberekkel, akiktől szeretne tanulni.

A személyes fejlődés kemény munka. Az önérzet fejlesztése azt jelenti, hogy másoknak kölcsönözze képességeit. Gyakorolja az önzetlenséget az önfelfedezés útján. Ha másoknak segít, új dolgokat tanulhat magáról. Ezenkívül a mások segítése fantasztikusan növeli önértékelését. Ez arra ösztönözheti, hogy folytassa a munkát és más dolgokat tegyen a világ jobbá tétele érdekében.

Mindig legyen kész megragadni a jó ötleteit, amikor azok felmerülnek, bárhol is legyen. Csomagoljon magával papírt, amikor kimegy. Írjon le annyit, amennyit csak tud, majd utaljon rá később, amikor kreatív energiadobbanása lesz.

Nincs idő mentségekre a személyes fejlődésben. Hagyja abba az ürügyeket az ajtó előtt, és csípjen el minden lustaságot a rügyben. Egy rossz mozdulat hosszú távon rossz szokáshoz vezethet, ezért a lustaság megelőzése annak megkezdése előtt valójában csak a jövő munkájának megtakarítását jelenti. A személyes fejlődés arról szól, hogy mindig a legjobb legyen, ezért gyakorolja azt, amit el akar érni.

Távolítsa el étrendjéből a mesterségesen édesített termékeket aszpartámmal. Az Equal és a NutraSweet tartalmú aszpartám felelős a szerotoninképződés gátlásáért, álmatlanságot, fejfájást és kék hangulatot okozva azoknál az embereknél, akiknek már van némi szerotonin-kimerültségük. Ha olyan természetes édesítőszert szeretne, amely nem befolyásolja a szerotonin, a vércukorszint vagy a kalóriaszintet, próbálja ki a stevia-t.

Tanulókártyákat tartson a zsebében! Igen, a tanulókártyák régimódi megközelítést jelentenek a tanuláshoz, de bevált módszerek is. Készítsen miniatűr kártyákat a kívánt témában, és húzza ki őket, amikor az orvosi rendelőben vár, metrózik, vagy bármilyen más olyan helyzetben van, ahol van ideje.

Segítsen másokon! Tanulja meg a CPR-t és az alapvető elsősegélynyújtási ismereteket a helyi tűzoltóságon vagy a közösségi központon keresztül. Azáltal, hogy segít valakinek, aki veszélyben van vagy sérült, önmagának is segít. Ha valaki másnak segít, akkor büszkeséget, célt és inspirációt ad. Van esély arra, hogy akár egy másik ember életét is megmenthesse, hozzájárulva saját életének teljességéhez.

Ez közhelynek tűnhet, de igaz. Pozitív gondolkodást kell alkalmaznia. Mindenki aggódik és gyakorolja a negatív gondolkodást. Meg kell azonban tanulnia észrevenni, amikor ez folyamatban van, és gyakorolnia kell ezeket a gondolatokat és érzéseket valami pozitív és praktikus dologgá változtatni. A pozitív gondolkodás minden helyzetben nagyon hatékony eszköz.

Javítsa életét - tanuljon meg hangszeren játszani! A hangszeren való játék csökkentheti a stressz szintjét, elősegíti a kikapcsolódást, és még szórakoztathatja is önt és másokat körülötte! Az új dolgok tanulásától motivált marad, dolgoztatja az agyat, és tanulmányok azt mutatják, hogy a tanulás akár a betegség kivédésében is segíthet.

Adjon magának hitelt! Amikor valamit jól csinál, legyen büszke rá. Ne beszélje le magát, és ne minimalizálja az eredményeit, sőt, ne dobja el az eredményeit. Ha elvégzett egy tanfolyamot, díjat nyert, vagy bármi más figyelemre méltó dolgot végzett, vegye tudomásul! Építsen az elért eredményeire, hogy magasan tartsa önbecsülését!

Építse fel önbecsülését azzal, hogy irányítja, ahogyan beszél magával! Legyen kedves önmagával, és fogadja el a kis hibáit. Senki sem tökéletes, és valószínűleg nem tenné más embereket hiper kritikussá és elnézhetetlenné, ezért ne viselkedjen így önmagával szemben! Engedje meg magának, hogy hibákat kövessen el és egyedi legyen.

Kihívás minden nap, hogy produktív legyen! Értékes minden perc, amelyet képes adni személyes fejlődésének. A percek összeadása az idő múlásával. Valójában hógolyó hatásuk van. Ha minden nap úgy gondolja, hogy lehetősége van a személyes növekedésre, akkor az év végén azt fogja tapasztalni, hogy erőfeszítéseinek általános végeredménye nagyobb, mint a részek összege.

Most, hogy van egy jó ötlete arról, mit kell tennie, hogy elnyerje a kívánt személyes fejlődést, el kell kezdenie a siker stratégiáinak kialakítását. 

falszigetelés,császártöltés ma,dunakeszi polgár,komlódtótfalu,generálkivitelezés budapest    

1. falszigetelés

2. császártöltés ma    

3. dunakeszi polgár    

4. komlódtótfalu

5. generálkivitelezés budapest    

falszigetelés,császártöltés ma,dunakeszi polgár,komlódtótfalu,generálkivitelezés budapest    

Szólj hozzá

falszigetelés komlódtótfalu A személyes fejlődés megkönnyíti ezeket a tippeket császártöltés ma dunakeszi polgár generálkivitelezés budapest