2020. dec 14.

A legjobb útmutató az IPhone-hoz  

írta: István alkatrészek
A legjobb útmutató az IPhone-hoz   

A legjobb útmutató az IPhone-hoz

 

Manapság sokan szeretnének okostelefont szerezni, lehetőleg iPhone-t, de a legtöbb ember nem ismeri az új technológia használatát. Ez a cikk tippeket ad, amelyek segítenek a lehető legtöbbet kihozni iPhone-jából. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan használhatja az iPhone teljes kapacitását.

 

Időt takaríthat meg, miközben SMS-t küld az iPhone készülékén, ha kétszer megérinti a szóköz billentyűt. Ez a gyorsparancs automatikusan befejezi a mondatot egy ponttal, majd új mondatot indít. Az új mondat első betűje automatikusan nagybetűs lesz. Ez a trükk tökéletes hosszú szövegek írásához és bárki használhatja útközben.

 

Annak érdekében, hogy kihasználhassa az iPhoneját, hogy megkönnyítse az életét, feltétlenül vizsgálja meg azokat az alkalmazásokat, amelyek GPS-technológiát használnak a közeli benzinkutak, élelmiszerboltok és éttermek elhelyezéséhez. Ezáltal időt spórolhat minden ügyében, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

 

Az élkapcsolat vagy a 3G GRPS kapcsolat letiltásához nyomja meg a beállító gombot. Ezután koppintson az általános, hálózati és mobilhálózat elemre. Amikor eljut arra a mezőre, amely az APN felhasználónevét és jelszavát kéri, írjon be néhány szót, amelyek megakadályozzák, hogy iPhone készüléke a megfelelő értékeket adja meg a szolgáltatóknak. Ezután indítsa újra a telefont.

 

Ez az alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok felváltják a laptopokat. Ha még nem merült bele az iPhone-okba és az alkalmazásokba, akkor most meg kell tennie. Az iphone-ok vezetnek a piacon, és a rendelkezésre álló alkalmazások képesek kezelni vállalkozásának nagy részét, amelyről naponta gondoskodnia kell.

 

Tudta, hogy sok mobiltelefonnal ellentétben a telefon minden funkciójához hozzárendelhet egy csengőhangot? Nos, ez az igazság! Csak annyit kell tennie, hogy bemegy a beállításokba, érintse meg a hangok funkciót, és rendelje hozzá a hangot. Névjegyeknél érintse meg a névjegyet, és rendeljen csengőhangot hozzá!

 

Számtalan egyéb elképesztő funkció mellett fontos megjegyezni, hogy az iPhone képes hordozható e-olvasóként működni. Mivel lehet letölteni egyedi könyveket, valamint gyakorlatilag minden leírás irodalmi antológiáját tartalmazó alkalmazásokat, kényelmesen magával viheti kedvenc klasszikusait vagy a legújabb bestsellereket, bárhová utazik is.

 

Győződjön meg arról, hogy frissíti iPhone-ját, amikor csak elérhetővé válik, mivel ez lehetővé teszi az Apple által létrehozott új funkciók megszerzését. Általában a beállítások fülön talál értesítést, amely arra kéri, hogy frissítse a teljes telefont, hogy megszerezze ezeket a különböző képességeket.

 

Az iPhone új funkciója, amelyről sokan nem tudnak, a beépített szótár. Ez akár e-mail vagy szöveges üzenet írásakor is használható. Ha van olyan szó, amiben nem biztos, csak érintse meg, és megjelenik a "definiál" felugró ablak - érintse meg!

 

Számos mítosz létezik arról, hogyan kell kezelni a vízbe eső iPhone-t. A legtöbben hajszárítóval szárítják a telefont. Ahelyett, hogy kiszárítaná az összes vizet, ami a telefonra került, ez csak a víz további nyomását szolgálja a telefonban.

 

Most, hogy van néhány jó ötlete az iPhone-potenciál maximalizálására, egy teljesen új megvilágításban fogja értékelni. Sok embert elárasztanak az iPhone-on található összes alkalmazás és egyéb szolgáltatás. Ennek a cikknek tisztáznia kellett volna az eszközzel kapcsolatos esetleges zavart.

Szólj hozzá

A legjobb útmutató az IPhone-hoz