2020. jan 22.

Autóvásárlási tanácsok, amelyeket nem szabad kihagyni

írta: István alkatrészek
Autóvásárlási tanácsok, amelyeket nem szabad kihagyni

Autóvásárlási tanácsok, amelyeket nem szabad kihagyni

 

Vannak, akik nem tudják, mikor kell megbízni a márkakereskedésben, vagy mikor merítik őket. Nem könnyű megmondani, és az eladók nem csak magukat bocsátják ki. Tudnia kell, hogy mit csinál, és fel kell készülnie. Fontolja meg a hasznos tippeket, amelyeket elolvasta, hogy jobban felkészülhessen a következő alkalomra.

Ne engedje magának, hogy megvásárolja az első látott autót, még akkor is, ha úgy tűnik, tökéletes lenne az Ön számára. Olyan sok jármű van odakinn eladó, hogy az első megvásárlásával elveszítheti a sokkal jobb ajánlatot az autóval, ami egy kicsit többet kedvelhet.

Ne hibáztasson úgy, hogy csak a havi fizetési összegre összpontosít, amikor autó vásárol. Ez okozhat drágább autó vásárlását, mint amennyit valójában megengedhet magának. Összpontosítania kell magának a járműnek a teljes költségére, és arra, hogy ez jó üzlet-e.

Tudjon meg többet a rendelkezésre álló különféle jótállásokról. Nem akarja költeni pár ezer dollárt egy jótállásra, amely nem fedezi a szokásos javításokat. Ehelyett vásárolja meg a márkakereskedést, és keressen egyet, amely jobb áron fedezi a javításokat.

Ha használt autó piacon van, akkor a gázmérő és a fékpedálok nagyszerű módja annak megállapítására, hogy a sebességmérő helyes-e. Ha valaki azt állítja, hogy az autónak 30 000 mérföld van, és a fék- és a gázpedál kopott, ez jó jelzés, hogy a kilométer-számláló hátra fordult.

Mielőtt meglátogatná őket, ellenőrizze a helyi autókereskedők BBB értékelését. Mint valószínűleg már tudja, az autókereskedők nem lehetnek őszinteek. Mentse el magát a sok stressz és költség ellen, ha megvizsgálja, hogy mások hogyan érzik magukat az autókereskedővel. A szükséges idő semmi, összehasonlítva azzal az idővel, amelyet pazarolhat egy nyugodt kereskedőnél.

Ha egy új autót keres, vegye magához egy barátot vagy családtagot, aki autót árusít. Az autókereskedők nagyon agresszívek lehetnek, de ha tudják, hogy együtt van egy eladó képviselővel, akkor könnyebb idő lesz a kívánt és megérdemelt üzlet megkötésére.

Vigyázzon az év végi akciókra. Ezek az akciók általában minden év negyedik negyedévében kezdődnek, és a szolgáltató gyártók olyan üzleteket kötnek, amelyek páratlanok maradnak az év más ügyleteivel összehasonlítva. Ezek az üzletek az új év és az új modellév miatt léteznek, ami azt jelenti, hogy újabb autók lépnek fel az idősebbek helyére.

Csodálatos dolog tudni, hogy mit csinál, amikor márkakereskedésbe vásárol autót. Most, hogy többet tudsz arról, mit kell keresni és tennie, a következő alkalommal sokkal jobban felkészülnél. Tegye össze mindent, amit megtanult, és győződjön meg arról, hogy legközelebb egy lépéssel előre.

Szólj hozzá

Autóvásárlási tanácsok amelyeket nem szabad kihagyni