2019. aug 14.

Szüksége van belsőépítészeti tanácsadásra?

írta: István alkatrészek
Szüksége van belsőépítészeti tanácsadásra?

Szüksége van belsőépítészeti tanácsadásra?

 

Ha szereti mindazt, amire a belsőépítészet tartozik, akkor a megfelelő helyre jött. Akár új vagy a tervezés világában, egy kicsit elcsúszott itt-ott, vagy egy igazi tervezési rajongó, nagyszerű tanácsokat és tippeket találhat, amelyek segítenek.

A belsőépítészeti projekt megkezdése előtt fontolja meg költségvetését. Számos különböző módszer létezik egy projekt befejezéséhez, és ha ismeri a költségvetését, akkor jobb ötlete lesz arról, hogy hová kezdje. Fontolja meg a készletek és a munkaerő költségeit, majd dolgozzon ki egy önnek megfelelő költségvetést.

Ne felejtsen el egy témát. Van egy speciális színséma, amelyet inkább élvez? Szereted a retro bútorokat? A téma megválasztása, még mielőtt megkezdené a tervezési fázist, sok időt és energiát takaríthat meg. Mielőtt elkezdené tervezni, győződjön meg arról, hogy mit keres.

Ha a jövőben valamikor tervezi eladni otthonát, akkor próbálja meg finoman használni a színeket. A fényes színek sértő lehet néhány ember számára, így ha otthoni belső tere tele van ragyogó színsémákkal, egyes ingatlanvásárlókat kikapcsolhat otthona belsőépítészete.

Próbáljon a szőnyeget a házának annyi szobájához hozzáadni, amennyit csak tudsz. A szőnyegek felvidíthatják a helyiség hangulatát, és teljessé teszik a külső megjelenést. Emellett hosszú ideig is eltarthatnak és lefedhetik a keményfa olyan részeit, amelyeket Ön nem lát a szoba számára megfelelőnek.

Kerülje el a jelenleg népszerű tervezési trendek befogadását. Ezek a trendek gyakran drágák, és meglehetősen gyorsan eltűnnek a stílusról. Vegyen részt valami időtlennel, amely szerinte jól néz ki. Ne hagyja, hogy a jelenlegi trendek szerint jó befolyásolják a helyének megjelenését. Kövesse a szívedet, ne egy trendi magazin.

Ha inspirációt érez, válasszon egy szeretett darabot, és építse körül a szobáját. Van egy családi örökséglámpája, amelyet izgatottan szeretne megjeleníteni? Egy gyönyörűen bekeretezett kép szeretteiről? Ha darabot használ, szeretsz kiindulási pontként, könnyű lesz egy egész szobát összerakni, amely különlegesnek érzi magát.

Rajzolja fel a helyiség elrendezését, amelyet újra tervezne tervezni, és gondosan mérje meg a helyét. Ez fontos információ, amelyet magával vihet, amikor bútorokat és egyéb tárgyakat vásárol. Ha nem rendelkezik pontos mérésekkel, akkor előfordulhat, hogy olyan bútorokat vásárol, amelyek nem férnek el a helyén.

Helyezze be élénk színeit otthonába, hogy nagyon könnyű hangulatot teremtsen a barátok, a család és a vendégek számára. Ezt megteheti, ha világos kanapé vagy párna helyezkedik el a nappaliba. Ezek bármilyen méretűek lehetnek, és bármilyen színűek lehetnek, amelyek megfelelnek az adott helynek.

Mindig kapjon egy második véleményt! Vásárolt valaha olyan szőnyeget vagy dobott párnát, amelyről úgy gondolta, hogy csodálatosnak tűnik, csak hogy később döntsön arról, hogy kissé tapadó-e? A kedvelt tárgyak fényképeinek bemutatása barátai vagy családtagjai számára segíthet elkerülni a megbánott vásárlások elkerülését. Mindenkinek megvan a saját ízlése, de más perspektíva segíthet észrevenni olyan dolgokat, amelyekből esetleg hiányzott.

Bármely helyiség teljes megvilágítása függ a függönyöktől, amelyeket feltette. A sötétebb színek, mint például a fekete, a barna és a sötét, a vörös vagy a kék, nem engednek elegendő természetes fényt a helyiségbe, így sötétednek. Próbáljon világosabb színű függönyöket kapni, mint például a barnás, fehér, őszibarack, bézs és taupe.

Ha azt szeretné, hogy otthonában létrejöjjön azok a terek, amelyek valóban wow-ot jelentenek, akkor a megfelelő információkra van szüksége. Egy kis know-how-val, néhány könyökzsírral és kis kreativitással a látásait valósággá változtathatja. Használja az itt tanultakat és tippeket az induláshoz.

Szólj hozzá

Szüksége van belsőépítészeti tanácsadásra?