2019. júl 09.

Hogyan juthat el a legtöbbet a telefonodból?

írta: István alkatrészek
Hogyan juthat el a legtöbbet a telefonodból?

Hogyan juthat el a legtöbbet a telefonodból?

 

Most, hogy csak az első iPhoneod van, valószínűleg kíváncsi, hogy mi a világ egy alkalmazás. Minden nap ezeket az üzeneteket bombázzák, amelyek azt mondják, hogy letölti ezt az alkalmazást és az alkalmazást. De mi is az iphone alkalmazás? Az alábbi cikk néhány nagyszerű tippet és információt tartalmaz, amelyek elmagyarázzák, hogyan lehet a legtöbbet kihozni az iphone alkalmazásból.

Használja a fejhallgató kábelét a képek készítéséhez. Nehéz lehet egy olyan kép készítése, amely fókuszban van, ha megnyom egy gombot, amely az aktuális telefonon van. Ehelyett nyomja meg a kábel gombját; az enyhe mozgás egyáltalán nem befolyásolja iPhone-ját, lehetővé téve, hogy éles, tiszta képet készítsen.

Ha a Safari használatával böngészhet az interneten az iPhone-on, próbálja meg ezt a trükköt egy új URL-beíráshoz. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".com" -t, megtarthatja a ".com" gombot. Ahogy lenyomva tartja a gombot, a leggyakoribb webbővítmények, például .org, .net és .edu között fognak lapozni.

Gyakorlatilag bármelyik webhely átalakítható az iPhone alkalmazásra. Kezdje meg az iPhone böngészőjében található webhely látogatását. Miután felkereste a weboldalt, adja meg a "GO" gombot egy csap. Ez lehetővé teszi, hogy ezt az oldalt a kezdőképernyőn helyezze el. Azt is meg tudja adni, hogy egyedülálló alkalmazásként átnevezheti.

Mentse a nedves iPhone fehér rizs! Ha elég szerencsétlen, hogy a szeretett iPhone-t a WC-be vagy egy pocsolyába dobja, minden nem vész el. Ne kapcsolja be a telefont. Szárítsa törölközővel. Ezután helyezze a telefont egy cipzáras fagyasztózsákba, nyers fehér rizzsel. Másnap reggel jó esély van arra, hogy a korábban nedves iPhone újra működjön.

Ha az interneten keresi az iPhone készülékét, kattintson a középső alsó nyílra, hogy továbbítsa az e-mail címére mutató oldalra mutató hivatkozást. Ez nagyon hasznos lehet, ha iPhone-t keres fontos cikkekre, és nincs elég helyük az összes tárolására.

Az iPhone fantasztikus jellemzője, hogy sokoldalú forrásként szolgál minden zenei igényéhez. Nemcsak iPod-ként működhet, hanem megkönnyítheti tetszőleges számú testreszabható zenei alkalmazás és rádióadó-állomások élvezetét. Ha megismerkedik ezzel a lehetőséggel, soha többé nem kell a kedvenc dallamok nélkül lennie.

Használja ezt a tippet az üzenetküldés gyorsabbá tételéhez. Ha a javasolt szótár szó nem kívánatos szöveges üzenetküldés esetén, csak érintse meg a képernyőt, és törölje azt. A kis "X" -et nem kell találni!

Ahhoz, hogy a legtöbbet kihozhassa a Siri-től, használja ezt a tippet, hogy hozzárendeljen beceneveket és kapcsolatokat minden egyes partneréhez. Például elmondhatja Sirinek: "Jane Johnson az anyám." Ezután Siri visszaigazolást kér arra, hogy ezt az információt összekapcsolja Jane kapcsolattartójával. Most már elmondhatod Sirinek, hogy "Hívd az anyát", és automatikusan fel fogja emelni anyád telefonszámát.

Használja az iphone-t a fájlok tárolásához. Ha szüksége van fájlokra a kezében, de nem akarja a flash meghajtót vagy a laptopot körülvenni, csak tárolja a fájlokat a telefonon. A wifi-en vagy usb-on keresztül küldött fájlokat tárolhatja a telefonon. Még több helyet is vásárolhat, ha szükség van rá.

Most, miután bevette a fenti cikket, biztosnak kell lenned abban, hogy pontosan tudja, mit beszélnek az emberek, amikor azt mondják iphone app. Az alkalmazások meglehetősen egyszerű kis programok, és sokkal jobbá teszik az iPhone-t. Vegyük el, amit itt tanultál, és használd fel magadnak néhány nagyszerű alkalmazást, ami egyszerűen segít az iphone használatában.

mmk győr, mezőtúr megye, utólagos vízszigetelés budapest, bázismag kft, konténer rendelés fejér megye, generálkivitelezés pest megye, generálkivitelezés pest megye

mmk győr mezőtúr megye utólagos vízszigetelés budapest bázismag kft konténer rendelés fejér megye generálkivitelezés pest megye generálkivitelezés pest megyemmk győr, mezőtúr megye, utólagos vízszigetelés budapest, bázismag kft, konténer rendelés fejér megye, generálkivitelezés pest megye, generálkivitelezés pest megye

Szólj hozzá

Hogyan juthat el a legtöbbet a telefonodból?