2019. máj 01.

Kövesse ezeket a Video Marketing ötleteket a következő kampányhoz

írta: István alkatrészek
Kövesse ezeket a Video Marketing ötleteket a következő kampányhoz

Kövesse ezeket a Video Marketing ötleteket a következő kampányhoz

 

A videó marketing nagyon személyes módja annak, hogy szoros és személyes kapcsolatot teremtsen az ügyfelekkel, egyébként távoli és hideg interneten. Ez a cikk néhány alapvető tanácsot ad a videó marketing használatáról, mint egy rendkívül hatékony üzleti eszközről. Ez nagyon jól tudná biztosítani cégét gyors és barátságos megoldással a marketing igényeire.

Ki a csapatodon a leginkább motiváló? Ki a legjobb hangszóró? Ez az a személy, aki a cég nevében kamerába kerül. Nem kell, hogy legyen a vezérigazgató vagy az értékesítési személy, aki elolvassa az értékesítési pályát, hanem arra a személyre kell összpontosítania, aki a lehető legjobb munkát végez a cége vagy termékei értékesítésével.

Ha a YouTube-ot szeretné használni a videókhoz, akkor használnia kell az általuk elérhető szerkesztést. Például megjegyzéseket helyezhet egy videóra. Ez egy jó alkalom arra, hogy hozzon létre egy linket, és adjon meg néhány információt, például a kapcsolattartási információkat.

Használjon olyan eseményeket, mint a kitettség és a szakkiállítás, hogy interjút készítsen szakértőknek. Ezután elküldheti a webhelyén az interjúkat a nézők erőforrásaként. Kérdezd meg a közönség által megkérdezett kérdéseket, és próbáld meg az interjút olyan érdekesnek tartani, amennyit csak tudsz, hogy tartsa a néző figyelmét.

Rendszeresen és összhangban legyen a videó közzétételével. Győződjön meg arról, hogy rendszeresen készítsen videókat a kiküldetéshez. Tartsa őket egyszerű, valós és érdekes. Nagy hatással lehet a vállalkozására, ha az ügyfelek rendszeresen hirdetik üzleti tevékenységét. A siker kulcsa az üzenet megkapása az ügyfelek számára.

Az emberek mindig keresik a "how-to" témákat online. Az oktatóanyagok készítésekor az adott témát kereső emberek megtalálhatják és találkozhatnak a látogatókkal az Ön által teljesített réstől függően. Miután tiszteletben tartják Önt hatóságként, többet akarnak tudni.

Gondoljon egy vírusos videó létrehozására. A vírusos videók olyan videók, amelyeket megosztanak a közösségi média weboldalakon és népszerűségüket felrobbanják. Légy óvatos. Néhány ember az interneten keresztül láthat egy vírusos videó kísérletet, és ez végül hiba lehet. Légy kreatív és készítsen videót, amit az emberek ténylegesen meg akarnak nézni. A humor mindig plusz.

Videó-marketing kampánya sikeres lesz, ha következetes marad és rendszeresen új videókat hoz létre. A heti videó létrehozásához nincs szükség órákra; 10 percig rögzítheted magad a kamera előtt egy jó videófrissítést. Az ügyfelek feliratkoznak a videókra, ha továbbra is ezt a médiumot használja.

Ha úgy érzi, hogy elfogyott az ötletek, nézzen körül az interneten, hogy inspirációt találjon. A Youtube kiváló kiindulópont, de nézze meg a közösségi médiában közzétett vogókat és videókat is. Minél többet látsz, annál több ötletet találsz, és annál gyorsabban fogsz találni a saját tartalmát.

A marketing gyorsan öregszik, és az ügyfelekkel való kapcsolattartás trükkös lehet, ha csak e-mailekkel és hírlevelekkel dolgozik. Ismerje meg, hogyan használhatja a videó marketinget, hogy ténylegesen beszéljen ügyfeleivel, és megmagyarázza, milyen csodálatos előnyökkel jár az üzleti ajánlatok másokkal szemben. Ez a marketing módszer gyors, hatékony és még szórakoztatónak is bizonyulhat!

olcsó konténer árak, használtautó nyékládháza, tesla autó ár, olcsó konténer, autóbehozatal németországból, használt tesla, chiptuning hátrányai, eladó tesla, bestbyte black friday, nemet hasznaltauto

olcsó konténer árak használtautó nyékládháza tesla autó ár olcsó konténer autóbehozatal németországból használt tesla chiptuning hátrányai eladó tesla bestbyte black friday nemet hasznaltautoolcsó konténer árak, használtautó nyékládháza, tesla autó ár, olcsó konténer, autóbehozatal németországból, használt tesla, chiptuning hátrányai, eladó tesla, bestbyte black friday, nemet hasznaltauto

Szólj hozzá

Kövesse ezeket a Video Marketing ötleteket a következő kampányhoz