2019. ápr 09.

Kezdő a videó marketingben? Próbálja ki ezeket a Pro tippeket!

írta: István alkatrészek
Kezdő a videó marketingben? Próbálja ki ezeket a Pro tippeket!

Kezdő a videó marketingben? Próbálja ki ezeket a Pro tippeket!

 

A videó marketing kampányok, ha hatékonyan használják, egy biztos módja annak, hogy javítsa üzleti tevékenységét és növelje profitját. Ahhoz azonban, hogy a videó marketing működjön, ezt intelligensen kell végezni. Ez a cikk olyan tippekkel és tanácsokkal van feltöltve, amelyek segítenek megérteni mindazt, amit tudni kell a videó marketingről.

A sikeres vírusos videók megnézése a legjobb módja annak, hogy megismerjék, mi teszi a videót népszerűvé. Legyen naprakész az új trendekkel, nézze meg a társadalmi hálózatokat és a különböző helyszíneket, amelyeket a célközönség szeret, és összeállít egy listát azokról a jellemzőkről, amelyeket felismeri a látott vírus videókban.

Ne hagyja, hogy a félénkség megakadályozza, hogy kihasználja a videó marketinget. Amikor megnézed a kamerát, beszélj, mintha egy régi barátommal beszéltél volna. Ez egy nagyon egyszerű és hatékony módja annak, hogy segítsen magadnak átjutni a nem tudott emberek beszélgetésén.

Használjon olyan eseményeket, mint a kitettség és a szakkiállítás, hogy interjút készítsen szakértőknek. Ezután elküldheti a webhelyén az interjúkat a nézők erőforrásaként. Kérdezd meg a közönség által megkérdezett kérdéseket, és próbáld meg az interjút olyan érdekesnek tartani, amennyit csak tudsz, hogy tartsa a néző figyelmét.

Ha a felhasználók érdekeit szeretné tartani, rendszeresen közzéteszi a videókat. Ha az emberek érdeklik Önt, de nem mutattak nekik semmit újból, gyorsan unatkozhatnak veled. Míg nem akarja túlzottan sok videóval elfojtani őket, meg kell próbálnia legalább havonta egyszer vagy kétszer.

Egy csapatgal való együttműködés nagyszerű tartalmat hozhat létre a videó marketing számára. Csak a munkatársak helyett használhat egy szervezet tagjait, családját és barátait. Bizonyosodjon meg arról, hogy hitelt ad a videó következtetésének.

Ösztönözze a nézőket, hogy kommentálják a videódat, és ossza meg barátaival. Minél több videót generál a videód, még akkor is, ha negatívan elhajlik, nagyon előnyös lehet. A videó megosztása segíti az üzenetet a többi ember számára, akik nem törekszenek az Ön részéről, és az emberek nagyobb valószínűséggel látnak valamit, amit egy barátja küldött.

Amikor az ügyfelek újra és újra megkérdezik ugyanazt a dolgot, hozzon létre egy videót, hogy válaszoljon rájuk. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan megoldhassák problémáikat anélkül, hogy e-mailben vagy hívniuk kellene a cégét. Ez pénzt takarít meg az ügyfélszolgálatban, és a jelenlegi és a potenciális ügyfelekkel is összekapcsolódik.

A videó marketing erőfeszítéseinek megterheléséhez fontolja meg egy video marketing kampány futtatását. Videó-marketing kampány segítségével napi videókat kínál, amelyeket meg fog osztani a webhelyén, valamint olyan videó webhelyeken, mint a YouTube. Ne felejtse el megosztani videókat az ügyfeleivel az e-mail és a szociális média segítségével.

Van vállalkozásodnak munkatársai vagy munkatársai? Ha igen, akkor vegye fel őket a videókba. Lehet, hogy az egyik kényelmes kamera beszél, így nem kell tennie. Több embert is tartalmazhat.

Legyen őszinte a videókban. A közönség azonosulni fog veled, és bízni benned, ha úgy érzi, mintha magad lennél. Ugyanakkor kerülje el, hogy a videódban ne legyen túlságosan személyes, vagy bármi más is legyen.

Amint azt a cikk első bekezdése is megvitatta, a hatékony video-marketing az egyik legjobb dolog, amit tehetsz az értékesítés növelése és az üzleti élet javítása érdekében. A cikkből megtanult összes tudás alkalmazásával több pénzt tudsz elképzelni. Sok szerencsét!

Szólj hozzá

Kezdő a videó marketingben? Próbálja ki ezeket a Pro tippeket!